Diverse

Cea mai ieftină licență de Windows 10: doar 8 euro ca să te bucuri de toate opțiunile fără bătăi de cap

Un anunț recent de la Nvidia te poate face să iei în calcul o licență de Windows 10. E vorba de anunțarea modelului RTX 3090, o super placă video. Ca să profiți la maximum de performanța unui astfel de produs, îți trebuie un Windows 10 pus la punct. Uite cum iei licența la preț mai mic.

Platforma furnizează licențe de software și jocuri video în toată lumea. Clienții sunt din numeroase țări și au încredere că în mai puțin de 24 de ore primesc licențele dorite

Dacă dorești să profiți și de toate funcționalitățile suite Microsoft Office, împreună cu Windows 10, atunci poți economisi și mai mult. Cumperi licențe de Microsoft Office 2019 & 2016 la pachet cu Windows 10 cu reducere de 58%. Folosește codul “ESS58” la checkout ca să beneficiezi de aceste reduceri mari.

Să comanzi de pe Keysoff.com e extrem de simplu și ușor. Doar alegi tipul de licență, plătești și în doar 24 de ore primești cheia de activare pe mail. Keysoff.com e un brand în care poți avea încredere, așa că nu mai amâna și ia-ți licențele de care ai nevoie.

Nu doar că beneficiezi de reduceri considerabile la software, dar ai la dispoziție și un proces simplu și rapid atât în timpul vânzării, cât și după dacă ai nevoie de suport.

Iată un scurt ghid ca să știi cum poți să cumperi o licență pentru Windows 10 Professional – și să folosești codul “ESS45“.