Android, Diverse, Hardware, Software

Huawei Mate 40 Pro, disponibil oficial la precomandă: Prețul noului flagship

Huawei Consumer Business Group anunță lansarea oficială a smartphone-ului vârf de gamă Huawei Mate 40 Pro pe piața din România printr-o campanie de precomandă exclusivă.

Astfel, în intervalul 2 noiembrie – 15 noiembrie, consumatorii vor beneficia de o ofertă de preț specială în momentul plasării unei comenzi pentru noul telefon. În această perioadă, smartphone-ul va fi putea fi achiziționat la un preț de 5.399 lei.

Lansat la nivel internațional în data de 22 octombrie, Huawei Mate 40 Pro, vârful de gamă Huawei Mate 40 Series va ajunge și pe piața locală, la partenerii operatori și în magazinele Huawei, și îi invită pe utilizatori să facă un pas către viitor alături de specificațiile de ultimă oră. Echipat cu cele mai performante tehnologii Huawei, noul vârf de gamă consolidează devotamentul Huawei față de inovație și hotărârea de a crea cel mai bun telefon Mate de până acum.

“Ne bucurăm să anunțăm campania de precomandă exclusivă, dedicată noului Huawei Mate 40 Pro, mult așteptat de consumatorii din România. Noul smartphone are la bază ADN-ul seriei Mate, însă reușește să marcheze o serie de premiere, datorită celor mai performante tehnologii din industrie cu care vine echipat. Noul Huawei Mate 40 Pro este disponibil în serie limitată, iar consumatorii îl pot achiziționa la un preț special din magazinele Huawei sau ale partenerilor.”, declară Ciprian Mirea, Director of Ecosystem și Head of Trade Marketing, Huawei Consumer Business Group România.

Seria Huawei Mate 40 este optimizată pentru a oferi cea mai captivantă experiență de smartphone: performanțe puternice și experiențe unice de utilizare. Huawei Mate 40 Pro integrează primul și singurul SoC 5G de 5 nm din lume, sistemul de cameră cinematică Ultra Vision și designul emblematic Space Ring.