Despre noi (Pckeys.ro)

ANIMAR SLOV SRL este o companie tanara fondata in Romania in anul 2017 prin programul national StartUp Nation, cu unicul scop de a furniza clientilor nostri produse software autentice si legale, la cele mai avantajoase preturi.

Ce comercializam

Suntem un Market Online care se ocupa cu comercializarea de Licente Software. Comercializam licente electronice autentice la preturi foarte avantajoase si accesibile. Astfel, credem noi, oferim posibilitatea la cat mai multa lume sa isi permita programele de care au nevoie pentru birou sau pentru acasa.

Comercializam licente de la producatori precum Microsoft, dar si alti producatori de sofware. Treptat ne extindem gama de produse si incercam sa ne imbunatatim serviciile constant.

Incercam sa constientizam cat mai multa lume ca au nevoie de licente autentice si legale, atat pentru acasa, cat si pentru birou. Licentele piratate aduc mai multe dezavantaje decat avantaje iar folosirea lor este riscanta pentru securitatea datelor de pe PC-urile detinute in special de catre persoanele juridice.

Ne-am propus sa oferim atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice licente autentice de la producatori precum Microsoft, la cele mai accesibile preturi de pe piata, astfel incat cat mai multa lume sa aiba acces la un software legal. Licentele comercializate de catre noi sunt atat licente noi cat si licente utilizate anterior. Prin testari riguroase ne asiguram ca software-ul comercializat este autentic si in stare perfecta de functionare.

Pckeys.ro este proprietatea firmei ANIMAR SLOV SRL

Datele firmei

Denumire: ANIMAR SLOV SRL
Sediu Social: Suplacu de Barcau, Cal. Muncii, Nr. 45A, Bl. P, Sc. A, Ap. 4, Jud. Bihor
CUI: 37921187
ONRC: J05/2006/2017